AcaiBerry 900 – ekstrakt acai bobica i zelenog čaja

4/5 - (77 votes)

AcaiBerry 900 60 capsules
AcaiBerry 900AcaiBerry 900
60 kapsula60 kapsula
Dodatak prehraniDodatak prehrani
Dostupno bez receptaDostupno bez recepta
Shopping Cart🛒 Acai Berry 900

Kako AcaiBerry 900 radi?

Vrijedan dodatak prehrani koji se sastoji od dva jaka i prirodna sastojka koji podržavaju mršavljenje i sagorijevanje masti. Osim što pomaže u gubitku kilograma, potiče detoksikaciju tijela toksina, poboljšava zdravlje kože i daje joj mladolik izgled. Voće acai službeno je prepoznato kao superhrana jer značajno usporava proces starenja, poboljšava funkcioniranje imunološkog sustava i pruža brojne hranjive sastojke.

AcaiBerry 900 – ekstrakt acai bobica i zelenog čaja

Za ovaj dodatak prehrani ekstrakt lista zelenog čaja dodan je ekstraktu acai bobica. Zeleni čaj izvor je katehina. Jaki antioksidanti sadržani u čaju, osim antioksidativnih svojstava, imaju pozitivan učinak na upravljanje masnoćama u tijelu. Učinak katehina je smanjiti apsorpciju masti u tijelu i istodobno povećati potrošnju masti. Kao rezultat toga, tjelesna težina se brzo smanjuje, a figura postaje vitka i vitka. Zeleni čaj pojačava aktivnost jetrenih enzima, što dodatno ubrzava proces mršavljenja.

I ekstrakt acai bobica i ekstrakt zelenog čaja jedna su od rijetkih biljnih sirovina koje su sveobuhvatno ispitane, a njihova svojstva koja promiču zdravlje imaju znanstveno opravdanje.

Kombinacija ova dva biljna ekstrakta, osim što podržava učinkovito mršavljenje i pomaže postići tanak oblik tijela, ima i niz drugih korisnih svojstava za zdravlje:

  • Poboljšava koncentraciju.
  • Regulira razinu kolesterola.
  • Olakšava zaspati.
  • Podržava funkcioniranje krvožilnog sustava.
  • Poboljšava seksualne performanse.
  • Poboljšava kvalitetu vida.

🛒 Acai Berry 900

Kako AcaiBerry 900 radi?Popis sastojakaDoziranje i trajanje liječenjaKontraindikacije i nuspojaveGdje mogu kupiti AcaiBerry 900?Pitanja i odgovoriMišljenja s InternetaAcaiBerry 900 već znate i želite podijeliti svoje mišljenje?

10 misli o “AcaiBerry 900 – ekstrakt acai bobica i zelenog čaja”

  1. Hvala. Ova dva prekrasna sastojka pomogla su mi da se vratim na vitak lik od prije desetak godina. Uz ekstrakt acai i zeleni čaj, pomogla mi je radikalna promjena prehrane i redoviti trening dva puta tjedno. Cijeli postupak trajao je gotovo dvije godine i za to vrijeme uspio sam izgubiti 68 kg.

  2. Od korištenja ekstrakta acai bobica, moja je težina pala za 16 kilograma u odnosu na razdoblje prije ljeta.

Komentiraj