Prenatalin – napredna vitaminsko-mineralna prenatalna formula

4.1/5 - (38 votes)

Prenatalin - A set of two prenatal supplements
PrenatalinPrenatalin
60+30 kapsul60+30 kapsul
Prehransko dopolniloPrehransko dopolnilo
Na voljo brez receptaNa voljo brez recepta
Shopping Cart🛒 Prenatalin

Kako deluje Prenatalin?

Dve inovativni prehranski dopolnili, ki sestavljata učinkovito prenatalno formulo, namenjeno nosečnicam, doječim materam in tistim, ki poskušajo zanositi. Izdelek celovito podpira zdravje žensk v obdobju, ko je potreba po hranilih znatno povečana. Prispeva k povečanju možnosti zanositve, odlično podpira materin in plodov organizem ter obogati materino prehrano med dojenjem.

Prenatalin – napredna vitaminsko-mineralna prenatalna formula

Nosečnost je posebno obdobje, ko se ustvarja novo življenje in telo ženske potrebuje povečano količino hranilnih snovi, da nosečnost pravilno poteka in se konča s srečnim rojstvom zdravega otroka. Formula prehranskega dopolnila vsebuje kar 23 sestavin, ki predstavljajo celoten nabor vitaminov in hranil, ki jih potrebujeta bodoča mamica in otrok v razvoju.

Pravzaprav gre za komplet dveh izdelkov. Prvi je odgovoren za zagotavljanje kompleksa vitaminov in mineralov, drugi pa vsebuje omega 3 maščobne kisline (DHA in EPA), ki so potrebne za pravilno delovanje človeškega telesa in so še toliko bolj potrebne v predporodnem obdobju. Sestavine izdelka so skrbno izbrane tako, da je njihova kakovost najvišja. Pozornost je bila namenjena tudi visoki biološki uporabnosti in enostavnosti jemanja majhnih kapsul.

Pričakovani učinki redne uporabe:

  • Povečanje verjetnosti zanositve.
  • Ohranjanje plodnosti na optimalni ravni.
  • Celovito dopolnjevanje hranil v telesu bodoče matere.
  • Podpora normalnemu razvoju ploda.
  • Pomoč pri zagotavljanju pravilnega razvoja dojenega dojenčka.

🛒 Prenatalin

Kako deluje Prenatalin?Seznam učinkovin Prenatalin Multi®Seznam aktivnih sestavin Prenatalin Omega-3Odmerjanje in trajanje zdravljenjaKontraindikacije in neželeni učinkiKje lahko kupim Prenatalin?Vprašanja in odgovoriMnenja z internetaPrenatalin že poznate in želite deliti svoje mnenje?Bibliografija

4 thoughts on “Prenatalin – napredna vitaminsko-mineralna prenatalna formula”

  1. To je moja prva nosečnost. Zdravnik ni videl kontraindikacij, zato uporabljam dopolnilo. Kakorkoli že, vse gre v redu.

Leave a Comment