Cellinea – zelišča, ki zmanjšujejo celulit

4/5 - (117 votes)

Cellinea 60 caps
CellineaCellinea
60 kapsul60 kapsul
Prehransko dopolniloPrehransko dopolnilo
Na voljo brez receptaNa voljo brez recepta
Shopping Cart🛒 Cellinea

Kako deluje Cellinea?

Večkomponentno prehransko dopolnilo za ženske, ki se želijo znebiti celulita. Podpira odstranjevanje celulita na celični ravni z uporabo naravnih izvlečkov z dokumentiranimi učinki. Najbolj zanesljivo zagotovilo za doseganje spektakularnih rezultatov je kombinacija več načinov boja proti celulitu. Učinkovita prehranska dopolnila so eden od dejavnikov, ki lahko pospešijo odstranjevanje celulita.

Cellinea – zelišča, ki zmanjšujejo celulit

Vodni celulit ali maščobni celulit je zapleten kozmetični problem, ki povzroča grde spremembe, vidne na koži. Običajno se pojavi okoli bokov, trebuha, stegen in zadnjice, lahko pa se pojavi tudi na drugih delih telesa (izrez, ramena, vrat). Ali je mogoče celulit odpraviti? Kako preprečiti celulit? Takšna vprašanja si zastavljajo številne ženske, ki jim je pomemben estetski videz telesa.

Za uspešen boj s to kozmetično napako je vredno ugotoviti, kateri so vzroki za celulit. Znanstveno gledano je celulit degeneracija podkožnega tkiva, ki se kaže kot strjevanje maščobnih celic. Na območjih, ki so jih prizadele grde kožne lezije, so znanstveniki opazili zmanjšano količino elastinovih vlaken in motnje v kolagenih strukturah, ki so okostje, odgovorno za čvrstost in gladkost kože.

Celulit nastane kot posledica prehranskih napak, kot posledica nezdravega načina življenja ali kot stranski učinek zdravil ali hormonskega zdravljenja. Obstajajo tudi dodatni dejavniki, ki bi lahko bili naklonjeni nastanku degeneracij v podkožju: genetska nagnjenost, tip spola in polt. Zaradi kopičenja dejavnikov tveganja postane površina kože nagubana, polna grudic in neravnin, na podoben način kot pomarančna lupina.

Možno je učinkovito odpravljanje celulita, vendar zahteva sočasno uporabo več metod. Pomarančno lupino lahko odpravimo z mehansko stimulacijo kožnih celic (masaža, fizikalna terapija), dopolnjevanjem hranil in uporabo regenerativnih in negovalnih krem. Obvezna sta tudi uravnotežena in zdrava prehrana ter redna telesna aktivnost. Zadnji dve stvari sta najpomembnejši, vendar uporaba vseh metod zagotavlja, da celulit čim hitreje izgine.

Fizikalna terapija spodbuja gibanje limfe, spodbuja delovanje krvnega obtoka in prispeva k pospešeni rekonstrukciji degeneriranih kožnih celic. Kreme pomirjajo in regenerirajo. Prehranska dopolnila zagotavljajo koncentriran odmerek hranil, vitaminov in mikroelementov, ki podpirajo zdravo prehrano in pospešujejo naravne procese regeneracije in obnove, ki potekajo v globokih plasteh kože. Po drugi strani pa uravnotežena prehrana in redna telesna aktivnost preprečujeta vrnitev neželenega celulita.

Učinki uporabe prehranskega dopolnila:

  • Zagotavljanje hranil, potrebnih za presnovo maščobnih oblog in intenzivno obnavljanje kožnih celic.
  • Krepitev kapilar krvnega sistema.
  • Izboljšati mikrocirkulacijo.
  • Izboljšanje delovanja limfnega sistema.
  • Pospeševanje celične presnove.

🛒 Cellinea

Kako deluje Cellinea?Seznam sestavinOdmerjanje in trajanje zdravljenjaKontraindikacije in neželeni učinkiKje lahko kupim Cellinea?Vprašanja in odgovoriMnenja z internetaCellineo že poznate in želite deliti svoje mnenje?

24 thoughts on “Cellinea – zelišča, ki zmanjšujejo celulit”

  1. Koža izgleda veliko bolje. Površina je bolj gladka in občutljiva. Celulit je še vedno zelo viden, upam pa, da se bodo tudi tu pojavile pozitivne spremembe.

  2. S celulitom se borim od leta 2019. Največji težavi sta bili debelost in premalo gibanja. Fizioterapevt mi je priporočil prehranska dopolnila, masaže in kreme … Zdaj jih imam 48 kilogramov manj. Ves čas se držim svoje prehrane in redno telovadim v telovadnici. Nekaj ostankov celulita je še vedno, a napredek je res neverjeten.

  3. Vem, da je Cellinea namenjena boju proti celulitu, vendar osebno uporabljam ta dodatek za izboljšanje kakovosti kože. Učinki so zelo dobri. Koža je gladka in veliko bolj elastična. Priporočam!

Leave a Comment