Collagen Select – извор подмлађивања колагена

4.2/5 - (142 votes)

Collagen Select 150 g
Колаген СелектКолаген Селект
150 г150 г
Додатак исхраниДодатак исхрани
Доступно без рецептаДоступно без рецепта
Shopping Cart🛒 Collagen Select

Како Колаген Селект функционира?

Дијетални додатак против бора за жене, који се састоји од девет активних састојака. Његов главни задатак је обезбеђивање високо-квалитетног хидрогена из колагена, унапређење здравља коже и ефекта помлађивања. Да би се обезбедила лака асимилација састојака, додатак је припремљен у облику праха који се користи за пиће са аромом тропског порекла.

Collagen Select – извор подмлађивања колагена

Колаген Селект садржи активне пептиде колагена у облику патентираног колагена хидролата – ВЕРИСОЛ. Јединствен је састојак који стимулише производњу колагена у тијелу. То доводи до изглађивања бора и побољшања еластичности коже.

Посебно одабрани активни састојци делују у три области које одређују здравље и младалачки изглед коже (хидратација коже, еластичност коже, густина коже). Препарат обезбеђује хранљиве материје изнутра и зато је изузетно ефикасан. Може се користити паралелно са кремама, маскама и третманима естетске медицине. ЦоллагенСелецт формула је развијена на начин да подржава ефекте спољних агенаса.

Колаген Селект није обичан колаген за пиће, већ напредни производ који користи најновије технологије. Између осталог, кориштен је посебан облик колагена, чије су честице толико мале да без икаквих проблема продиру у зидове пробавног система и преносе се на осетљива подручја коже.

Поред побољшања еластичности коже и смањења бора, колаген такође побољшава здравље косе и ноктију, изглађује и помлађује кожу и убрзава зарастање рана. Најбоље резултате ћете добити ако следите уравнотежену исхрану и водите здрав начин живота. Мањак хранљивих састојака, недостатак физичке активности и стрес – то су фактори који деструктивно утичу на целокупно здравље нашег тела и могу такође изазвати убрзано старење коже.

Многи људи траже извор младости у поступцима естетске медицине или у хируршким операцијама које побољшавају недостатке лепоте или уклањају ефекте старења. Међутим, таква акција своди се на механичко уклањање ефеката старења у организму. Међутим, право помлађивање тела може се постићи обезбеђивањем хранљивих састојака који ће вратити младолик изглед тела и заправо регенерирати ткива. Кожа може вратити свој изглед пре више година пружањем адекватних витамина и микроелемената, чији дефицит доприноси појави видљивих знакова старења.

Видљиви ефекти третмана:

  • Помлађивање коже.
  • Смањивање видљивости бора.
  • Побољшање еластичности коже
  • Повећање густине коже
  • Побољшање стања ноктију и косе.
  • Видљив ефекат против старења.

🛒 Collagen Select

Како Колаген Селект функционира?Списак састојакаДозирање и трајање лечењаКонтраиндикације и нежељени ефектиГде могу да купим Колаген Селект?Питања и одговориМишљења са ИнтернетаДа ли сте већ користили Колаген Селект и желите да поделите своје мишљење?

27 thoughts on “Collagen Select – извор подмлађивања колагена”

  1. Пијем већ четири мјесеца умјесто јутарње кафе. Да бих побољшао укус, у шољицу додајем чајну кашичицу меда. Приметио сам побољшање изгледа коже. Комбинезон је мање блед и мање сив. Још немам боре, али желим их спријечити. Јутарња кафа не доноси ништа добро, а ево и пуно добрих ствари. Вреди пробати. ☘️

  2. За мене су се први ефекти појавили након 3-4 недеље. Еластичнија, глатка и добро навлажена кожа, посебно на рукама. А нокти на ногама и рукама расту као луди.

  3. После месец дана не видим никакво посебно побољшање у борама. Али постоји заиста велико побољшање у коси и ноктима. Нокти расту много брже и престали су да се ломе. Коса има сјај и мање опада.

  4. Можда је то претеривање да мислите, да боре нестају док га користите. Међутим, кожа је заправо постала глатка, еластична и сада има здраве боје.

Leave a Comment