Collagen Select – източник на подмладяващ колаген

4.2/5 - (142 votes)

Collagen Select 150 g
Collagen SelectКолаген Селект
150 г150 г
Хранителна добавкаХранителна добавка
Предлага се без рецептаПредлага се без рецепта
Shopping Cart🛒 Collagen Select

Как работи Колаген Селект?

Хранителна добавка против бръчки за жени, която се състои от девет активни съставки. Основната му задача е да осигури висококачествен колагенов хидролизат, подобрявайки здравето на кожата и има подмладяващ ефект. За да се осигури лесно усвояване на съставките, добавката е приготвена под формата на прах, използван за приготвяне на напитка с тропически аромат.

Collagen Select – източник на подмладяващ колаген

CollagenSelect съдържа активни колагенови пептиди под формата на патентован колагенов хидролизат – VERISOL. Това е уникална съставка, която стимулира производството на колаген в организма. Това води до изглаждане на бръчките и подобряване на еластичността на кожата.

Специално подбраните активни съставки работят в три области, които определят здравето и младежкия вид на кожата (хидратация на кожата, еластичност на кожата, плътност на кожата). Препаратът осигурява хранителни вещества отвътре и затова е изключително ефективен. Може да се използва паралелно с кремове, маски и лечения за естетична медицина. Формулата CollagenSelect е разработена по такъв начин, че да поддържа ефекта на външните агенти.

CollagenSelect не е обикновен колаген за пиене, а усъвършенстван продукт, който използва най-новите технологии. Освен всичко друго, беше използвана специална форма на колаген, чиито частици са толкова малки, че безпроблемно проникват в стените на храносмилателната система и се транспортират до чувствителните области на кожата.

Освен че подобрява еластичността на кожата и намалява бръчките, колагенът подобрява и здравето на косата и ноктите, изглажда и подмладява кожата и ускорява зарастването на рани. Ще получите най-добри резултати, ако спазвате балансирана диета и водите здравословен начин на живот. Недостиг на хранителни вещества, липса на физическа активност и стрес – това са фактори, които имат разрушителен ефект върху цялостното здраве на нашето тяло и могат също да причинят ускорено стареене на кожата.

Много хора търсят източника на младостта в процедурите по естетична медицина или при хирургични операции, които подобряват дефектите на красотата или премахват последиците от стареенето. Подобно действие обаче се свежда до механичното отстраняване на последиците от стареенето в организма. Истинското подмладяване на тялото обаче може да бъде постигнато чрез осигуряване на хранителните вещества, които ще възстановят младежкия вид на тялото и реално регенерират тъканите. Кожата може да възвърне външния си вид от преди години, като осигурява адекватни витамини и микроелементи, чийто дефицит допринася за появата на видими признаци на стареене.

Видими ефекти от лечението:

  • Подмладяване на кожата.
  • Минимизиране на видимостта на бръчките.
  • Подобряване на еластичността на кожата.
  • Увеличаване на плътността на кожата.
  • Подобряване на състоянието на ноктите и косата.
  • Видим ефект против стареене.

🛒 Collagen Select

Как работи Колаген Селект?Списък на съставкитеДозировка и продължителност на лечениетоПротивопоказания и странични ефектиКъде мога да купя CollagenSelect?Въпроси и отговориМнения от ИнтернетИзползвали ли сте вече Collagen Select и искате да споделите мнението си?

27 мнения за “Collagen Select – източник на подмладяващ колаген”

  1. Пия от четири месеца вместо сутрешното си кафе. За да подобря вкуса, добавям чаена лъжичка мед в чашата. Забелязах подобрение във външния вид на кожата си. Тенът е по-малко блед и по-малко сив. Все още нямам бръчки, но искам да ги предотвратя. Сутрешното кафе не дава никаква полза и ето много добри неща. Струва си да опитате. ☘️

  2. При мен първите ефекти се появиха след 3-4 седмици. По-еластична, гладка и добре овлажнена кожа, особено на ръцете. А ноктите на краката и ръцете растат като луди.

  3. След месец не виждам особено подобрение в бръчките си. Но има наистина голямо подобрение в косата и ноктите. Ноктите растат много по -бързо и са спрели да се чупят. Косата има блясък и пада по -малко.

  4. Може би е преувеличение да се мисли, че бръчките изчезват, докато го използвате. Кожата обаче всъщност е станала по -гладка, еластична и сега има здравословни цветове.

Вашият коментар