Collagen Select – vir pomlajevalnega kolagena

4.2/5 - (142 votes)

Collagen Select 150 g
Collagen Select Collagen Select
150 g150 g
Prehransko dopolniloPrehransko dopolnilo
Na voljo brez receptaNa voljo brez recepta
Shopping Cart🛒 Collagen Select

Kako deluje Collagen Select?

Prehransko dopolnilo za ženske proti gubam, ki ga sestavlja devet učinkovin. Njegova glavna naloga je zagotoviti visokokakovosten kolagen hidrolizat, izboljšati zdravje kože in imeti pomlajevalni učinek. Da bi zagotovili enostavno asimilacijo sestavin, je bil dodatek pripravljen v obliki praška za pripravo napitka z tropskim okusom.

Collagen Select – vir pomlajevalnega kolagena

CollagenSelect vsebuje aktivne kolagenske peptide v obliki patentiranega kolagena hidrolizata – VERISOL. Je edinstvena sestavina, ki spodbuja proizvodnjo kolagena v telesu. To vodi v glajenje gub in izboljšanje elastičnosti kože.

Posebej izbrane aktivne sestavine delujejo na treh področjih, ki določajo zdravje in mladosten videz kože (hidracija kože, elastičnost kože, gostota kože). Pripravek zagotavlja hranila od znotraj in je zato izjemno učinkovit. Uporablja se lahko vzporedno s kremami, maskami in tretmaji estetske medicine. Formula CollagenSelect je bila razvita tako, da podpira učinke zunanjih agentov.

CollagenSelect ni navaden kolagen za pitje, temveč napreden izdelek, ki uporablja najnovejše tehnologije. Med drugim so uporabili posebno obliko kolagena, katerega delci so tako majhni, da brez težav prodrejo v stene prebavnega sistema in se prenašajo na občutljiva področja kože.

Poleg izboljšanja elastičnosti kože in zmanjšanja gub tudi kolagen izboljšuje zdravje las in nohtov, gladi in pomlajuje kožo ter pospeši celjenje ran. Najboljše rezultate boste dosegli, če upoštevate uravnoteženo prehrano in vodite zdrav življenjski slog. Pomanjkanje hranil, pomanjkanje telesne aktivnosti in stres – to so dejavniki, ki uničujejo vpliv na splošno zdravje našega telesa in lahko povzročijo tudi pospešeno staranje kože.

Mnogi ljudje iščejo vir mladosti v postopkih estetske medicine ali v kirurških operacijah, ki izboljšujejo lepotne okvare ali odpravljajo posledice staranja. Vendar se takšno delovanje spušča na mehansko odstranjevanje posledic staranja v organizmu. Resnično pomlajevanje telesa pa lahko dosežemo z zagotavljanjem hranil, ki bodo telesu povrnila mladosten videz in dejansko obnovila tkiva. Koža lahko povrne videz že pred leti, če ji priskrbi ustrezne vitamine in mikroelemente, katerih primanjkljaj prispeva k pojavu vidnih znakov staranja.

Vidni učinki zdravljenja:

  • Pomlajevanje kože.
  • Zmanjšanje vidnosti gub.
  • izboljšanje elastičnosti kože
  • Povečanje gostote kože
  • izboljšanje stanja nohtov in las.
  • Viden učinek proti staranju.

🛒 Collagen Select

Kako deluje Collagen Select?Seznam sestavinOdmerjanje in trajanje zdravljenjaKontraindikacije in neželeni učinkiKje lahko kupim Collagen Select?Vprašanja in odgovoriMnenja iz internetaSte že uporabili Collagen Select in želite deliti svoje mnenje?

27 thoughts on “Collagen Select – vir pomlajevalnega kolagena”

  1. Štiri mesece pijem namesto jutranje kave. Za izboljšanje okusa v skodelico dodam žličko medu. Opazila sem izboljšanje videza moje kože. Polt je manj bleda in manj siva. Gube še nimam, želim pa jih preprečiti. Jutranja kava ne naredi nič dobrega, in tukaj je veliko dobrih stvari. Vredno je poskusiti. ☘️

  2. Pri meni so se prvi učinki pojavili po 3-4 tednih. Bolj elastična, gladka in dobro navlažena koža, zlasti na rokah. In nohti na nogah in rokah rastejo kot nori.

  3. Po enem mesecu ne vidim nobenega posebnega izboljšanja v gubah. Toda las in nohtov je res veliko. Žeblji rastejo veliko hitreje in se nehajo lomiti. Lasje imajo sijaj in manj izpadajo.

  4. Mogoče je pretiravanje z mislijo, da gube izginejo, ko jo uporabljate. Vendar je koža dejansko postala bolj gladka, elastična in ima zdaj zdrave barve.

Leave a Comment