AcaiBerry 900 – fructe de acai și extract de ceai verde

4/5 - (77 votes)

AcaiBerry 900 60 capsules
AcaiBerry 900AcaiBerry 900
60 capsule60 capsule
Supliment alimentarSupliment alimentar
Disponibil fără prescripție medicalăDisponibil fără prescripție medicală
Shopping Cart🛒 Acai Berry 900

Cum funcționează AcaiBerry 900?

Un supliment alimentar valoros format din două ingrediente puternice și naturale care susțin pierderea în greutate și arderea grăsimilor. Pe lângă faptul că te ajută să slăbești, stimulează detoxifierea organismului de toxine și îmbunătățește sănătatea pielii și îi conferă un aspect tânăr. Fructul acai este recunoscut oficial ca un superaliment deoarece încetinește semnificativ procesul de îmbătrânire, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și oferă numeroși nutrienți.

AcaiBerry 900 – fructe de acai și extract de ceai verde

Pentru acest supliment alimentar, extractul de frunze de ceai verde a fost adăugat la extractul de fructe de acai. Ceaiul verde este o sursă de catechine. Antioxidanții puternici conținuți în ceai, pe lângă proprietățile antioxidante, au un efect pozitiv asupra gestionării grăsimilor din organism. Efectul catechinelor este de a reduce absorbția grăsimilor de către organism și, în același timp, de a crește consumul de grăsimi. Drept urmare, greutatea corporală este redusă rapid, iar cifra devine subțire și subțire. Ceaiul verde îmbunătățește activitatea enzimelor hepatice, ceea ce accelerează suplimentar procesul de scădere în greutate.

Atât extractul de fructe de acai, cât și extractul de ceai verde sunt una dintre puținele materii prime pe bază de plante care au fost testate în mod cuprinzător, iar proprietățile lor de promovare a sănătății au o justificare științifică.

Combinația acestor două extracte de plante, pe lângă faptul că susține pierderea eficientă în greutate și ajută la obținerea unei forme subțiri a corpului, are și o serie de alte proprietăți benefice pentru sănătate:

  • Îmbunătățește concentrarea.
  • Reglează nivelul colesterolului.
  • Usurează adormirea.
  • Sprijină funcționarea sistemului circulator.
  • Îmbunătățește performanța sexuală.
  • Îmbunătățește calitatea vederii.

🛒 Acai Berry 900

Cum funcționează AcaiBerry 900?Lista ingredientelorDozarea și durata tratamentuluiContraindicații și efecte secundareUnde pot cumpăra AcaiBerry 900?Intrebari si raspunsuriOpiniile de pe InternetȘtiți deja AcaiBerry 900 și doriți să vă împărtășiți părerea?

10 comentarii la „AcaiBerry 900 – fructe de acai și extract de ceai verde”

  1. Mulțumiri. Aceste două ingrediente minunate m-au ajutat să mă întorc la o figură subțire de acum zeci de ani. Pe lângă extractul de acai și ceaiul verde, am fost ajutat de o schimbare radicală a dietei și de un antrenament regulat de două ori pe săptămână. Întregul proces a durat aproape doi ani și în acest timp am reușit să slăbesc 68 kg.

  2. De la utilizarea extractului de boabe de acai, greutatea mea a scăzut cu 16 kilograme în comparație cu perioada anterioară verii.

Lasă un comentariu