Derminax – višekomponentni pripravak protiv akni

3.4/5 - (90 votes)

Derminax 60 caps
DerminaxDerminax
60 kapsula60 kapsula
Dodatak prehraniDodatak prehrani
Dostupno bez receptaDostupno bez recepta
Shopping Cart🛒 Derminax

Kako djeluje Derminax?

Derminax definitivno uklanja akne jer uklanja uzrok lezija na aknama. Uz to, ovaj biljni dodatak prehrani osigurava hranjive sastojke i vitamine koji potiču regeneraciju svih nepravilnosti na koži, ožiljaka i ostataka prištića. Snažno baktericidno i antiseptičko djelovanje uklanja svaku upalu kože i sprječava stvaranje novih mjesta. Stabilizacijom funkcioniranja endokrinog sustava uklanja se stvarni uzrok akni.

Derminax – višekomponentni pripravak protiv akni

Akne nastaju na mjestima gdje su pore kože blokirane suvišnim sebumom ili rezidualnom epidermom i nečistoćama. Na takvim se mjestima nakupljaju bakterije i nastaje upala. Očituje se kao neugledne promjene na koži: prištići, miteseri, neravnine i crvenilo. Osim ružnog izgleda, akne u uznapredovalom obliku bolna su i mučna bolest. Prištići se obično pojavljuju na licu, na mjestima gdje je koncentracija lojnih žlijezda velika (oko nosa, čela, obraza), kao i na ramenima i na dekolteu.

Dermatolozi obično preporučuju upotrebu krema, gelova i masti protiv akni, odnosno topikalnih tvari. Međutim, ti proizvodi djeluju samo izvana i ne uklanjaju osnovni uzrok problema koji je duboko u endokrinom sustavu. Međutim, dobro je paralelno s terapijom Derminaxom koristiti prirodne masti protiv akni. Dodatak prehrani uklanja uzrok akni i osigurava sve hranjive sastojke, minerale i tvari potrebne za zdravlje kože, dok masti i kreme dodatno ubrzavaju lokalnu regeneraciju oštećenja kože uzrokovanih aknama.

Uvriježeno je mišljenje da akne uglavnom pogađaju adolescente i adolescente. To nije istina, jer mnogi odrasli muškarci i žene također imaju problema s aknama. Glavni razlozi za stvaranje lezija na koži su poremećaji endokrinog sustava, loša prehrana i stres. Stoga je, kako bi se učinkovito izliječile akne, problemu trebalo pristupiti na cjelovit način. Najvažnije je voditi računa o pravilnoj, uravnoteženoj prehrani, zasnovanoj na prirodnim proizvodima sa što manje obrade. Sljedeći je korak smanjiti stres.

Spomenute aktivnosti moraju se nadopuniti dobrim dodacima prehrani koji će normalizirati funkcioniranje endokrinog sustava i pružiti hranjive sastojke potrebne za obnovu zdrave kože i regeneraciju ožiljaka i ostataka akni. Derminax je primjer takvog biljnog lijeka, zahvaljujući kojem ćete dobiti zdrav ten, očišćen od svih lezija na aknama.

Učinci primjene:

  • Uklanjanje prištića, mitesera i upala.
  • Čisti pore kože od bakterija, mrtvih stanica i otrovnih naslaga.
  • Uklonite uzroke nastanka akni.
  • Sprečavanje nakupljanja sebuma.
  • Regeneracija ožiljaka i neravne kože.

🛒 Derminax

Kako djeluje Derminax?Popis sastojakaDoziranje i trajanje liječenjaKontraindikacije i nuspojaveGdje mogu kupiti Derminax?Pitanja i odgovoriMišljenja s InternetaDerminax već znate i želite podijeliti svoje mišljenje?

15 misli o “Derminax – višekomponentni pripravak protiv akni”

  1. Derminax koristim više od pola godine. Učinak je da su gotovo svi prištići potpuno nestali. Većina prištića zacijelila je ne ostavljajući nikakav trag, a samo na rijetkim mjestima postoje slabi ožiljci. Najviše me raduje što su se novi prištići prestali u potpunosti pojavljivati. Mislim da će još najviše nekoliko mjeseci koža biti potpuno čista.

  2. Jako sam zadovoljna jer se gnojni prištići suše i počinju zacjeljivati 👍

Komentiraj