Cellinea – биљке које смањују целулит

4/5 - (117 votes)

Cellinea 60 caps
CellineaCellinea
60 капсула60 капсула
Додатак исхраниДодатак исхрани
Доступно без рецептаДоступно без рецепта
Shopping Cart🛒 Cellinea

Како Целлинеа делује?

Вишекомпонентни додатак исхрани за жене које желе да се реше целулита. Подржава уклањање целулита на ћелијском нивоу употребом природних екстраката са документованим ефектима. Најсигурнија гаранција постизања спектакуларних резултата је комбинација неколико метода борбе против целулита. Ефективни дијететски суплементи су један од фактора који могу убрзати уклањање целулита.

Cellinea – биљке које смањују целулит

Водени целулит или масни целулит је сложени козметички проблем који узрокује ружне промене видљиве на кожи. Обично се појављује око кукова, стомака, бутина и задњице, али се може појавити и у другим деловима тела (деколте, рамена, врат). Може ли се елиминисати целулит? Како спречити целулит? Таква питања постављају многе жене којима је важан естетски изглед тела.

Да би се успешно сузбили овај козметички недостатак, вреди прво сазнати шта узрокује целулит. Научно говорећи, целулит је дегенерација поткожног ткива која се манифестује очвршћавањем масних ћелија. У областима погођеним неугледним лезијама коже, научници су приметили смањену количину еластинских влакана и поремећаје у колагеним структурама, које су костур одговоран за чврстоћу и глаткоћу коже.

Целулит настаје као резултат грешака у исхрани, као последица нездравог начина живота или као нежељени ефекат лекова или хормоналних третмана. Постоје и додатни фактори који могу допринети стварању дегенерација у поткожном ткиву: генетска предиспозиција, пол, тен. Као резултат нагомилавања фактора ризика, површина коже постаје наборана, пуна накупина и неравнина, на начин сличан наранџиној кори.

Могуће је ефикасно уклањање целулита, али захтева истовремену употребу неколико метода. Кора поморанџе може се елиминисати механичком стимулацијом ћелија коже (масажа, физикална терапија), додавањем хранљивих састојака и употребом обнављајућих и хранљивих крема. Обавезна је и уравнотежена и здрава исхрана и редовна физичка активност. Последње две ствари су најважније, али примена свих метода осигурава да целулит што пре нестане.

Физикална терапија стимулише кретање лимфе, стимулише функционисање циркулаторног система и доприноси убрзаној реконструкцији дегенерисаних ћелија коже. Креме умирују и обнављају. Дијетални суплементи пружају концентрисану дозу хранљивих састојака, витамина и микроелемената који подржавају здраву исхрану и убрзавају природну регенерацију и процесе поправљања који се одвијају у дубоким слојевима коже. С друге стране, уравнотежена исхрана и редовна физичка активност спречавају повратак нежељеног целулита.

Ефекти употребе дијететског суплемента:

  • Обезбеђивање хранљивих састојака потребних за метаболизам масних наслага и интензивну регенерацију ћелија коже.
  • Јачање капилара крвног система.
  • Побољшати микроциркулацију.
  • Побољшање функционисања лимфног система.
  • Убрзање ћелијског метаболизма.

🛒 Cellinea

Како Целлинеа делује?Списак састојакаДозирање и трајање лечењаКонтраиндикације и нежељени ефектиГде могу да купим Целлинеа?Питања и одговориМишљења са ИнтернетаВећ знате Целлинеу и желите да поделите своје мишљење?

24 thoughts on “Cellinea – биљке које смањују целулит”

  1. Кожа изгледа много боље. Површина је глађа и нежнија. Целулит је и даље врло видљив, али надам се да ће се и овде појавити позитивне промене.

  2. Борим се против целулита од 2019. Највећи проблеми били су гојазност и недостатак вежбања. Физиотерапеут ми је препоручио дијететске суплементе, масаже и креме … Сада имам 48 килограма мање. Стално се држим своје дијете и редовно вежбам у теретани. Још има мало остатака целулита, али напредак је заиста невероватан.

  3. Знам да је Целлинеа посвећена борби против целулита, али ја лично користим овај додатак за побољшање квалитета коже. Ефекти су веома добри. Кожа је глатка и много еластичнија. Препоручујем!

Leave a Comment