Cellinea – βότανα που μειώνουν την κυτταρίτιδα

4/5 - (117 votes)

Cellinea 60 caps
CellineaCellinea
60 κάψουλες60 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφήςΣυμπλήρωμα διατροφής
Διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγήΔιατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή
Shopping Cart🛒 Cellinea

Πώς λειτουργεί η Σελινα;

Ένα συμπλήρωμα διατροφής πολλαπλών συστατικών για γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα. Υποστηρίζει την εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της χρήσης φυσικών εκχυλισμάτων με τεκμηριωμένα αποτελέσματα. Η σίγουρη εγγύηση για την επίτευξη θεαματικών αποτελεσμάτων αστείο συνδυασμό διαφόρων μεθόδων καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Τα αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να επιταχύνουν την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Cellinea – βότανα που μειώνουν την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα νερού ή η λιπαρή κυτταρίτιδα είναι ένα σύνθετο καλλυντικό που προκαλεί ορατές αλλαγές στο δέρμα. Εμφανίζεται συνήθως γύρω από τους γοφούς, την κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε άλλες περιοχές του σώματος (λαιμόκοψη, ώμοι, λαιμός). Μπορεί να εξαλειφθεί η κυτταρίτιδα; Πώς να αποτρέψετε την κυτταρίτιδα; Τέτοιες ερωτήσεις τίθενται από πολλές γυναίκες για τις οποίες η αισθητική εμφάνιση του σώματος είναι σημαντική.

Προκειμένου να καταπολεμηθεί επιτυχώς αυτό το καλλυντικό ελάττωμα, αξίζει πρώτα να μάθετε τι προκαλεί την κυτταρίτιδα. Επιστημονικά, η αστεία κυτταρίτιδας είναι ένας εκφυλισμός του υποδόριου ιστού που εκδηλώνεται ως σκλήρυνση των λιποκυττάρων. Ουσιαστικά που επηρεάζονται από δυσάρεστες δερματικές αλλοιώσεις, οι επιστήμονες παρατήρησαν μειωμένη ποσότητα ινών ελαστίνης και διαταραχές στις δομές του κολλαγόνου, οι οποίες είναι ο σκελετός που ευθύνεται για τη σύσφιξη

Το Κυτταρίτιδα σχηματίζεται ως αποτέλεσμα διατροφικών λαθών, ως συνέπεια ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής ή ως παρενέργεια φαρμάκων ή ορμονικών θεραπειών. Υπάρχουν επίσης πρόσθετοι παράγοντες που μπορούν να ευνοήσουν το σχηματισμό εκφυλισμών στον υποδόριο ιστό: γενετική προδιάθεση, τύπος φύλου και επιδερμίδα. Ως αποτέλεσμα της συσσώρευσης παραγόντων κινδύνου, η επιφάνεια του δέρματος γίνεται ζαρωμένη, γεμάτη εξογκώματα και ανομοιομορφία, κάπως παρόμοια με μια φλούδα πορτοκαλιού.

Η αποτελεσματική εξάλειψη της κυτταρίτιδας είναι δυνατή, αλλά απαιτεί ταυτόχρονη χρήση πολλών μεθόδων. Η φλούδα πορτοκαλιού μπορεί να εξαλειφθεί με μηχανική διέγερση των κυττάρων του δέρματος (μασάζ, φυσιοθεραπεία), συμπλήρωση θρεπτικών ουσιών και χρήση αναζωογονητικών και αναζωογονητικών κρεμών. Μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και η τακτική σωματική δραστηριότητα είναι επίσης υποχρεωτικά. Τα δύο τελευταία πράγματα είναι τα πιο σημαντικά, αλλά η εφαρμογή όλων των μεθόδων διασφαλίζει ότι η κυτταρίτιδα του celle θα εξαφανιστεί το συντομότερο δυνατό.

Η φυσική θεραπεία διεγείρει την κίνηση των λεμφών, διεγείρει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και συμβάλλει στην επιταχυνόμενη ανακατασκευή των εκφυλισμένων κυττάρων του δέρματος. Οι κρέμες καταπραΰνουν και αναγεννιούνται. Η Συμπληρωματική διατροφή παρέχει μια συμπυκνωμένη δόση θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και μικροθρεπτικών συστατικών που υποστηρίζουν μια υγιεινή διατροφή και επιταχύνουν τις φυσικές διαδικασίες αναγέννησης και επιδιόρθωσης που λαμβάνουν χώρα. Μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική φυσική δραστηριότητα εμποδίζουν την επιστροφή της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας.

Συμπλήρωμα Εφέ εφαρμογής:

  • Παροχή θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται για το μεταβολισμό των αποθέσεων λίπους και την αναζωογόνηση εντατικά των κυττάρων του δέρματος.
  • Ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων του συστήματος.
  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.
  • Βελτίωση της λειτουργίας του λεμφικού συστήματος.
  • Επιτάχυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.

🛒 Cellinea

Πώς λειτουργεί η Σελινα;Ο κατάλογος των συστατικώνΔοσολογία και διάρκεια της θεραπείαςΑντενδείξεις και παρενέργειεςΠού μπορώ να αγοράσω Σελινα;Ερωτήσεις και απαντήσειςΓνώμες από το ΔιαδίκτυοΓνωρίζετε ήδη τη Σελινα και θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας;

24 σκέψεις στο “Cellinea – βότανα που μειώνουν την κυτταρίτιδα”

  1. Το δέρμα φαίνεται πολύ καλύτερο. Η επιφάνεια είναι πιο ομαλή και πιο λεπτή. Η κυτταρίτιδα εξακολουθεί να είναι πολύ ορατή, αλλά ελπίζω να εμφανίζονται και αυτές οι θετικές αλλαγές.

  2. Παλεύω την κυτταρίτιδα από το 2019. Τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν η παχυσαρκία και η έλλειψη άσκησης. Ένας φυσιοθεραπευτής μου συνέστησε συμπληρώματα διατροφής, μασάζ και κρέμες … Τώρα έχω 48 κιλά λιγότερο. Παραμένω στη διατροφή μου όλη την ώρα και ασκώ τακτικά στο γυμναστήριο. Υπάρχουν ακόμα λίγα υπολείμματα κυτταρίτιδας, αλλά η πρόοδος είναι πραγματικά απίστευτη.

  3. Γνωρίζω ότι η Cellinea είναι αφοσιωμένη στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το συμπλήρωμα για να βελτιώσω την ποιότητα του δέρματός μου. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Το δέρμα είναι λείο και πολύ πιο ελαστικό. Προτείνω!

Σχολιάστε