Zinamax – биљни екстракти против акни

4.2/5 - (125 votes)

Zinamax 60 capsules
ZinamaxZinamax
60 капсула60 капсула
Додатак исхраниДодатак исхрани
Доступно без рецептаДоступно без рецепта
Shopping Cart🛒 Zinamax

Како Зинамакс делује?

Зинамакс је додатак исхрани који подржава борбу против акни. Производ је произведен за људе којима су акне измакле контроли и захтевају брзе лекове. Ефикасан је против бубуљица, бубуљица и упала, побољшава стање коже и изглед тена. Ефекти биљних биљних екстраката и витаминско-минералног комплекса могу се уочити након само неколико недеља употребе.

Zinamax – биљни екстракти против акни

Кожа од акни представља проблем не само за адолесценте током пубертета, већ и за многе одрасле жене и мушкарце. То је због чињенице да узроци акни укључују широк спектар здравствених проблема: абнормално функционисање ендокриног система, генетски фактори, прекомерна производња себума, бактеријска инфекција у лојним жлездама или као абнормалан имунолошки одговор.

Други узрок мрља на кожи може бити лоша исхрана или преосетљивост на одређене хранљиве материје. Нутриционисти посебну пажњу посвећују млечним производима и зачињеним зачинима, који код неких људи могу погоршати акне. Стрес и психолошки фактори такође могу бити негативни фактор у том погледу.

Лечење акни заснива се на обнављању хормонске равнотеже и уклањању упала видљивих на кожи, а последња фаза је зарастање рана и уклањање штете која остаје након зарастања акни: ожиљци, неравнине и промена боје.

Ефекти употребе Зинамак-а.

  • Инхибиција стварања нових бубуљица и митесера.
  • Ублажавање упале коже.
  • Ограничавање количине излученог себума.
  • Чишћење и обнављање коже.
  • Исхрана и видљиво побољшање стања коже.
  • Убрзавање зарастања рана и оштећења коже.

🛒 Zinamax

Како Зинамакс делује?Листа састојакаДозирање и трајање лечењаКонтраиндикације и нежељени ефектиГде могу да купим Зинамакс?Питања и одговориМишљења са ИнтернетаВећ знате Зинамакс и желите да поделите своје мишљење?

19 thoughts on “Zinamax – биљни екстракти против акни”

  1. Мој брат користи Зинамак већ три недеље. Кожа изгледа много боље и практично нема заражених и гнојних продора. Кожа се лепо осушила и ране су почеле да зарастају. Мој пакет је стигао данас, а и ја сам почео … Једва чекам резултате, јер су ми акне још горе.

  2. Моја кожа веома добро реагује на Зинамак и када су у питању акне и уопштено стање коже, чак и тамо где нема бубуљица. Већ после првих недеља видим да бубуљице почињу да зарастају, чак и оне најтеже, које су биле црвене и имале су гнојни секрет.

  3. У мом случају се појавила озбиљна сувоћа коже и мислила сам и да је то алергијска реакција. Али сада, након још неколико дана, одлично је и већ постоје први знакови лечења акни.

Leave a Comment