AcaiBerry 900 – екстракт от Асаи Бери и зелен чай

4/5 - (77 votes)

AcaiBerry 900 60 capsules
AcaiBerry 900AcaiBerry 900
60 капсули60 капсули
Диетична добавкаДиетична добавка
Предлага се без рецептаПредлага се без рецепта
Shopping Cart🛒 Acai Berry 900

Как работи Асаи Бери 900?

Ценна хранителна добавка, състояща се от две силни и естествени съставки, подпомагащи отслабването и изгарянето на мазнините. Освен че помага да отслабнете, той стимулира детоксикацията на тялото от токсини и подобрява здравето на кожата и й придава младежки вид. Плодовете на асаи са официално признати за суперхрана, защото значително забавят процеса на стареене, подобряват функционирането на имунната система и осигуряват множество хранителни вещества.

AcaiBerry 900 – екстракт от Асаи Бери  и зелен чай

За тази хранителна добавка към екстракта от Acai Berry е добавен екстракт от листа на зелен чай. Зеленият чай е източник на катехини. Силните антиоксиданти, съдържащи се в чая, освен антиоксидантните свойства, имат положителен ефект върху управлението на мазнините в организма. Ефектът на катехините е да намали усвояването на мазнините от организма и в същото време да увеличи консумацията на мазнини. В резултат на това телесното тегло бързо се намалява и фигурата става стройна и стройна. Зеленият чай засилва активността на чернодробните ензими, което допълнително ускорява процеса на отслабване.

И екстрактът от Acai Berry, и екстрактът от зелен чай са едни от малкото билкови суровини, които са изчерпателно тествани и техните свойства за укрепване на здравето имат научна обосновка.

Комбинацията от тези два растителни екстракта, освен че подпомага ефективното отслабване и помага за постигане на тънка форма на тялото, има и редица други полезни свойства за здравето:

  • Подобрява концентрацията.
  • Регулира нивата на холестерола.
  • Улеснява заспиването.
  • Подпомага функционирането на кръвоносната система.
  • Подобрява сексуалното представяне.
  • Подобрява качеството на зрението.

🛒 Acai Berry 900

Как работи Асаи Бери 900?Списък на съставкитеДозировка и продължителност на лечениетоПротивопоказания и странични ефектиКъде мога да купя Асаи Бери 900?Въпроси и отговориМнения от ИнтернетВече познавате Асаи Бери 900 и искате да споделите мнението си?

10 мнения за “AcaiBerry 900 – екстракт от Асаи Бери и зелен чай”

  1. Благодаря. Тези две прекрасни съставки ми помогнаха да се върна към стройна фигура от преди десетина години. В допълнение към екстракта от асаи и зеления чай ми помогнаха радикална промяна в диетата и редовни тренировки два пъти седмично. Целият процес отне почти две години и през това време успях да сваля 68 кг.

  2. След като използвам екстракт от Acai Berry, теглото ми е спаднало с 16 килограма в сравнение с периода преди лятото.

Вашият коментар