Green Coffee 5K – екстракт зелене кафе

4.2/5 - (119 votes)

Green Coffee 5K 60 capsules
Green Coffee 5KGreen Coffee 5K
60 капсула60 капсула
Додатак исхраниДодатак исхрани
Доступно без рецептаДоступно без рецепта
Shopping Cart🛒 Green Coffee 5K

Како функционише Греен Коффее 5К?

Дијетални додатак са високим садржајем екстракта зелене кафе, који ефикасно подржава губитак тежине. Најбољи извор корисне хлорогене киселине и кофеинске киселине. Такође има многа друга својства која промовишу здравље, укључујући побољшање стања коже, косе и ноктију. Екстракт зелене кафе препоручује се посебно људима који мршаве или желе да смање телесну тежину.

Green Coffee 5K – екстракт зелене кафе

Шта је зелена кафа и да ли се зелена кафа разликује од црне? Зелена кафа потиче из потпуно исте биљке као и црна, али се пре конзумирања различито обрађује. Обрада зелене кафе завршава се пре печења, стварајући производ са невероватним својствима која недостају црној кафи.

Црна кафа је без хлорогене киселине, која је врло јак и природан антиоксиданс. Његов ефекат је још јачи од ефекта зеленог чаја. Хлорогена киселина штити тело од разарајућих ефеката слободних радикала и подржава функционисање имунолошког система захваљујући својим антибактеријским и антигљивичним својствима. У контексту губитка тежине, најважнија чињеница је да хлорогена киселина ограничава апсорпцију шећера из хране и тако помаже у смањењу вишка телесне масти.

Механизам деловања екстракта зелене кафе још увек није у потпуности разјашњен. Научници претпостављају да су својства зелене кафе за мршављење резултат смањења апсорпције угљених хидрата у дигестивном систему. Видљиви ефекат мршављења захтева редовну употребу зелене кафе. Најбоље резултате постићи ћете комбиновањем употребе дијететског суплемента са редовном физичком активношћу и правилном исхраном.

Стручњаци наводе следеће предности конзумирања зелене кафе:

  • Успоравање процеса старења тела.
  • Убрзање метаболизма.
  • Смањивање осећаја глади.
  • Смањење апсорпције глукозе.
  • Убрзавање сагоревања масти.
  • смањење целулита.
  • Чишћење организма од токсина – детоксикација.
  • Подршка у борби против инфекција.
  • Заштита од штетних ефеката слободних радикала.

🛒 Green Coffee 5K

Како функционише Греен Коффее 5К?Списак састојакаДозирање и трајање лечењаГде могу да купим Греен Коффее 5К?Питања и одговориМишљења са ИнтернетаВећ знате Греен Коффее 5К и желите да поделите своје мишљење?

15 thoughts on “Green Coffee 5K – екстракт зелене кафе”

  1. Знам како екстракт зелене кафе треба да делује. Већ сам куповао пуно различитих производа, а пре тога сам као пиће пио зелену кафу у њеном традиционалном облику. Зелена кафа од 5К испуњава моја очекивања. Велика доза и резултати као што се очекивало. Хвала.

  2. Veoma dobra stvar kada je u pitanju gubitak težine. Moj rezultat je ukupno 48 kilograma od početka godine, odnosno u roku od 10 meseci. Osim ekstrakta zelene kafe, naravno, dijeta i puno aktivnosti na otvorenom.

Leave a Comment