Thyrolín – bylinky, minerály a vitamíny pre štítnu žľazu

3.8/5 - (72 votes)

Thyrolin 60 caps
Thyrolin Thyrolin
60 kapsúl60 kapsúl
Doplnok stravyDoplnok stravy
Dostupné bez lekárskeho predpisuDostupné bez lekárskeho predpisu
Shopping Cart🛒 Thyrolin

Ako Thyrolin účinkuje?

Viaczložkový doplnok stravy s obsahom bylinných extraktov, vitamínov a minerálov. Podporuje správnu činnosť štítnej žľazy, reguluje hormonálnu rovnováhu, zlepšuje tráviace funkcie a podporuje redukciu hmotnosti. Má tiež silný adaptogénny účinok a tým uvoľňuje emocionálne napätie, úzkosť a zlepšuje duševnú náladu.

Thyrolín – bylinky, minerály a vitamíny pre štítnu žľazu

Prečo sa oplatí starať sa o zdravie štítnej žľazy? Je to endokrinná žľaza, ktorá sa nachádza v spodnej časti krku. Štítna žľaza je veľmi dôležitý orgán, pretože hormóny, ktoré sa v nej tvoria, ovplyvňujú správny priebeh mnohých procesov v tele. Najdôležitejšie sú: metabolizmus, činnosť pohlavných žliaz, kardiovaskulárny systém a nervový systém. Hormóny produkované v štítnej žľaze sa tiež podieľajú na procesoch vývoja a rastu tela.

Dva primárne problémy so zdravím štítnej žľazy sú hypertyreóza a hypotyreóza. Sú spojené s príliš malým alebo príliš veľkým množstvom hormónu produkovaného štítnou žľazou v pomere k potrebám organizmu a spôsobujú množstvo zdravotných komplikácií.

Thyrolín účinne podporuje správnu činnosť štítnej žľazy a správnu sekréciu hormónov štítnej žľazy. Bylinné extrakty obsahujú účinné látky, ktorých priaznivé účinky na zdravie štítnej žľazy sú široko zdokumentované. Produkt tiež obsahuje zložky, ktoré zmierňujú bežné symptómy spojené s hypotyreózou aj hypertyreózou.

Účinky pravidelného používania:

  • Podpora pri chudnutí.
  • Regulácia metabolizmu.
  • Regulácia hormonálnej rovnováhy.
  • Podpora činnosti štítnej žľazy.
  • Stimulácia produkcie hormónov.
  • Zvyšovanie hladiny energie v tele.
  • Odstránenie únavy.
  • Zlepšenie regenerácie po tréningu.

🛒 Thyrolin

Ako Thyrolin účinkuje?Zoznam zložiekDávkovanie a trvanie liečbyKontraindikácie a vedľajšie účinkyKde si môžem kúpiť Thyrolin?Otázky a odpovedeNázory z internetuUž poznáte Thyrolin a chcete sa podeliť o svoj názor?Bibliografia

9 komentárov k “Thyrolín – bylinky, minerály a vitamíny pre štítnu žľazu”

  1. Mám miernu hypotyreózu a zmeny nálady a nervozita sú pre mňa a pre moje okolie veľmi nepríjemné. Po niekoľkých týždňoch od začatia suplementácie je to oveľa lepšie.

  2. Neverím v silu doplnkov stravy, ale moja žena mi kúpila Thyrolin. Zároveň beriem normálne lieky. Hovorí, že to funguje, ale nevidím žiadny rozdiel v porovnaní so svojím zdravím pred mesiacom. Stále mám rovnaké príznaky hypertyreózy.

Vložiť komentár