Derminax – вишекомпонентни препарат за акне

3.4/5 - (90 votes)

Derminax 60 caps
DerminaxDerminax
60 капсула60 капсула
Додатак исхраниДодатак исхрани
Доступно без рецептаДоступно без рецепта
Shopping Cart🛒 Derminax

Како Дерминак делује?

Дерминак коначно уклања акне јер уклања узрок лезија. Поред тога, овај биљни додатак исхрани пружа хранљиве састојке и витамине који стимулишу регенерацију свих неправилности на кожи, ожиљака и остатака бубуљица. Снажно бактерицидно и антисептично деловање уклања свако запаљење коже и спречава стварање нових места. Стабилизација функционисања ендокриног система елиминише стварни узрок акни.

Derminax – вишекомпонентни препарат за акне

Акне се стварају на местима где су поре коже блокиране сувишним себумом или резидуалним епидермисом и нечистоћама. На таквим местима се акумулирају бактерије и настаје запаљење. Она се манифестује као ружне промене на кожи: бубуљице, митесери, неравнине и црвенило. Поред ружног изгледа, акне у напредном облику су болна и мучна болест. Приштићи се обично појављују на лицу, на местима где је концентрација лојних жлезда велика (око носа, чела, образа), као и на раменима и на деколтеу.

Дерматолози обично препоручују употребу крема, гелова и масти против акни, односно локалних супстанци. Међутим, ови производи делују само споља и не уклањају основни узрок проблема који је дубоко у хормонском систему. Добро је, међутим, паралелно са терапијом Дерминаком, користити природне масти против акни. Дијетални додатак уклања узрок акни и обезбеђује све хранљиве састојке, минерале и супстанце неопходне за здравље коже, док масти и креме додатно убрзавају локалну регенерацију оштећења коже изазваних акнама.

Уобичајено је веровање да акне углавном погађају адолесценте и адолесценте. То није тачно, јер многи одрасли мушкарци и жене такође имају проблема са акнама. Главни разлози за стварање лезија на кожи су поремећаји ендокриног система, лоша исхрана и стрес. Стога, да би се ефикасно излечиле акне, неопходно је приступити проблему на свеобухватан начин. Најважније је водити рачуна о правилној, уравнотеженој исхрани, заснованој на природним производима са што мање обраде. Следећи корак је минимизирање стреса.

Горе поменуте активности морају се допунити добрим дијететским суплементима који ће нормализовати функционисање ендокриног система и обезбедити хранљиве материје потребне за обнову здраве коже и регенерацију ожиљака и остатака акни. Дерминак је пример таквог биљног лека, захваљујући којем ћете добити здрав тен, очишћен од свих лезија на акнама.

Ефекти примене:

  • Уклањање бубуљица, митесера и упала.
  • Чисти поре коже од бактерија, мртвих ћелија и токсичних наслага.
  • Отклоните узроке настанка акни.
  • Спречавање стварања себума.
  • Регенерација ожиљака и неравне коже.

🛒 Derminax

Како Дерминак делује?Списак састојакаДозирање и трајање лечењаКонтраиндикације и нежељени ефектиГде могу да купим Дерминак?Питања и одговориМишљења са ИнтернетаВећ знате Дерминак и желите да поделите своје мишљење?

15 thoughts on “Derminax – вишекомпонентни препарат за акне”

  1. Дерминак користим више од пола године. Ефекат је да су готово сви бубуљице потпуно нестали. Већина бубуљица зарастала је не остављајући никакав траг, а само на неколико места постоје слаби ожиљци. Највише ми је драго што су нови бубуљице престали да се појављују у потпуности. Мислим да ће још највише неколико месеци кожа бити потпуно чиста.

  2. Веома сам задовољан јер се гнојне бубуљице суше и почињу да зарастају 👍

Leave a Comment