Revamin – krém na odstranění strií a jizev

4.1/5 - (128 votes)

Revamin Stretch Mark Cream
RevaminRevamin
150 ml150 ml
Bylinkový krémBylinkový krém
Dostupné bez lékařského předpisuDostupné bez lékařského předpisu
Shopping Cart🛒 Revamin Stretch Mark

Jak přípravek Revamin působí?

Moderní krém ke snížení strií, který účinně eliminuje zjizvené kožní změny a strie, které se nejčastěji vyskytují v oblastech jako břicho, stehna, hýždě, paže a prsa. Krém se skládá z pečlivě vybraných olejů a vitamínů, které stimulují regeneraci tkání a poskytují živiny ke snížení strií. Krém proti striím se doporučuje zejména ženám po těhotenství a lidem, jejichž strie se na pokožce objevily po náhlém přibývání na váze nebo úbytku hmotnosti. Krém mohou používat ženy i muži.

Revamin – krém na odstranění strií a jizev

Revamin působí na mnoha úrovních, a proto je vysoce účinný mimo jiné krémy na strie. Mechanismus působení krému je založen na principu poskytování komplexu živin, které jsou potřebné k rychlé regeneraci jakéhokoli poškození pokožky. Kromě svých regeneračních vlastností krém také hluboce vyživuje dermis, a tím činí pokožku zářivou, pružnou a mladistvou.

Krém stimuluje produkci kolagenu a elastinu. Jedná se o nejdůležitější látky potřebné k výrobě nových buněk, které úspěšně nahrazují poškozené oblasti viditelné jako jizvy, skvrny a strie na pokožce. Pravidelné používání krému nejenže snižuje nevzhledné strie a jizvy, ale také předchází vzniku nových strií, posiluje pokožku, vyrovnává nepravidelnosti pokožky a činí pokožku pružnější, jemnější, příjemnou na dotek a vypadá svěže a atraktivně .

Jaké jsou příčiny strií na pokožce? Technicky vzato, příčinou strií na pokožce je příliš rychlá změna tělesné hmotnosti. Příliš rychlé přibývání na váze nebo příliš rychlý úbytek hmotnosti vede k tomu, že kožní buňky nedrží krok s tvorbou zdravých tkání, a proto se na pokožce objevují nevzhledné změny ve formě jizev ve formě rovnoběžných čar nebo nepravidelné tvary. Tento problém může ovlivnit ženy i muže.

Rychlé protahování nebo ochabování kůže je nejčastěji spojováno s nekontrolovanými, rychlými změnami tělesné hmotnosti a postihuje obézní lidi nebo osoby držející dietu. Je to také běžný problém žen, které byly nedávno těhotné. Během těhotenství ženské tělo produkuje velké množství kortizolu, což přispívá k poruchám hladiny elastinu a kolagenu. V důsledku těchto hormonálních změn ztrácí pokožka pružnost a kolagenová vlákna jsou křehčí. V případě těhotných žen se riziko strií významně zvyšuje.

Zdroje označují genetickou predispozici jako další příčinu strií na kůži. Předpokládá se, že dítě má vyšší riziko vzniku těchto kožních problémů, pokud měli rodiče strie.

Je možné zabránit vzniku strií na pokožce? Ano, záležitost je velmi jednoduchá a zároveň poměrně obtížná, zejména v dnešním světě. Zdravý životní styl je dost. Preventivní opatření by se měla zaměřit na správnou péči o pleť, zajištění pravidelné fyzické aktivity a správné stravovací návyky. Můžete se podpořit bylinnou kosmetikou, doplňky stravy a přírodními metodami, z nichž mnohé jsou k dispozici na internetu.

Účinky používání krému proti striím:

  • Zesvětlení a vyhlazení tónu pleti.
  • Snížení viditelnosti strií.
  • Vyhlazení povrchu kůže.
  • Zpevnění a pružnost pokožky.
  • Zlepšení hydratace pokožky.

🛒 Revamin Stretch Mark

Jak přípravek Revamin působí?Seznam ingrediencíDávkování a délka léčbyKontraindikace a vedlejší účinkyKde mohu koupit Revamin?Otázky a odpovědiNázory z internetuZnáte již Revamina a chcete se podělit o svůj názor?

15 komentářů u „Revamin – krém na odstranění strií a jizev“

  1. Je to asi měsíc, co používám Revamin. Zatím jsou mé strie na břiše, které byly velmi ošklivé, mnohem jasnější a méně viditelné. Doufám, že do léta po nich nebude ani stopy.

  2. Malé strie mizí celkem rychle, ale s většími a hlubšími změnami je to obtížné. Pozitivní je, že po dvou měsících vidím výrazné zlepšení hydratace a pružnosti pleti.

Napsat komentář